Spring naar de inhoud
Blog

Fermenteren, zo begin je er aan!

Een tijdje geleden ontving ik een leuk mailtje van Collishop. Of ik zin had om hun ecofriendly & zero waiste keukenassortiment te komen ontdekken en een workshop fermenteren te volgen?…
Blog

Het perfecte kopje koffie met BRITA

Voor mij gaat er niets boven mijn dag beginnen met een heerlijk kopje koffie. Toen ik enkele weken geleden een uitnodiging kreeg van BRITA om een koffie-workshop te volgen bij…
Blog

GETEST: Barbecook Alexia

Als jij “zomer” zegt, dan zeg ik.. buiten eten en buiten koken! Zalig vind ik dat, genieten op het terras van een lekker gerechtje met een fris drankje erbij. En…
Blog

Royal Belgian Caviar, Belgische kaviaar met een verhaal

Kaviaar, het is en blijft een echte delicatesse die wereldwijd gesmaakt wordt. Het zwarte goud werd eeuwen geleden al voor het eerst gegeten door de Perzen en later populair gemaakt…
Recept

Courgettepannenkoekjes met zalm

Mag het voor de lunch wel eens iets anders zijn dan brood? Dan heb ik het ideale receptje voor jou! Lekker, licht en ook nog eens gezond, deze courgettepannenkoekjes met…
Recept

Hartjeswafels met rode biet

Love is in the air want het is bijna Valentijnsdag! Bij mij geen kleffe kaartjes, knuffelberen of rode rozen dit jaar. Ik verkondig mijn liefde aan iedereen die mij dierbaar…
Recept

Bladerdeegtaartjes met mousse van witte chocolade en blauwe bessen

Sweets for my sweet! Ik hield afgelopen weekend nog eens een bakdag en maakte deze bladerdeegtaartjes met een mousse van witte chocolade en blauwe bessen. Een experimentje maar na de…
Recept

Chewy chocoladekoekjes

Chewy chocoladekoekjes.. dat wil zeggen dat ze lekker krokant zijn aan de buitenkant en toch zalig zacht vanbinnen! Hemels vind ik dat! Deze koekjes zijn het ideale vieruurtje bij een…
Recept

Mocktail met gember en passievrucht

It’s summertime!! Ik ben al helemaal in the mood voor lekkere verfrissende drankjes. Mijn favoriet van het moment? Deze mocktail met gember en passievrucht. Super easy om te maken maar…
Recept

Chocolate chip scones

Hebben jullie al wel eens scones gegeten? Of zelf gebakken? Ik ben gek op deze Engelse broodjes! In het Verenigd Koninkrijk worden ze meestal gegeten met confituur of jam en…
Recept

Bladerdeegkerstboompjes met chocolade

Kerstmis komt er weer aan en iets wat ik altijd leuk vind om te geven of om te krijgen is chocolade! Ik ga er ook graag mee aan de slag…
Recept

Ontbijtpizza met Boursin en eitjes

Ideetje voor Moederdag: deze ontbijtpizza met Boursin, eitjes en zongedroogde tomaatjes! Een powerontbijtje voor al die powermama’s out there die het verdienen om eens in de watten gelegd te worden…
1 4 5 6