Ontbijtpizza met Boursin en eitjes
Ontbijtpizza met Boursin en eitjes
Ontbijt
Ideetje voor Moederdag: deze ontbijtpizza met Boursin, eitjes en zongedroogde tomaatjes! Een powerontbijtje voor al die powermama’s out there die het verdienen om eens in de watten gelegd te worden met een smakelijke brunch! Dezee ontbijtpizza kan je ook perfect maken met bladerdeeg maar is toch nog een tikkeltje lekkerder met croissantdeeg. Enjoy!
Wat heb je nodig?
- 1 blikje croissantdeeg
- 150 gr Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
- 2 eieren
- 10 zongedroogde tomaatjes, in stukjes gesneden
- 1 handje rucola
- 1 handje tuinkers
Hoe maak je het?
- Rol het croissantdeeg uit tot een rechthoek
- Leg hetop een met bakpapier beklede bakplaat
- Besmeer met de Boursin Knoflook & Fijne kruiden
- Vouw de randjes van het croissantdeeg 1 cm naar binnen
- Breek twee eitjes boven het deeg
- Bestrooi met de stukjes zongedroogde tomaat
- Bak de ontbijtpizza 20 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden
- Haal de pizza uit de oven en werk af met rucola en tuinkers
- Klaar!
Dit recept voor ontbijtpizza met Boursin en eitjes uitgeprobeerd? Laat het mij weten via Instagram @stephanie_bex!
Dit recept kwam tot stand in samenwerking met Boursin.
Categorieën:
Vegetarisch
Zuivel
Tags:
Brunchpizza
Croissantdeeg recept
Ontbijt met Boursin
Ontbijtpizza
Pizza met eieren