Spring naar de inhoud

Hé hallo daar liefste bezoeker,
wat fijn dat je mijn website bezoekt!

Graag stel ik mezelf even voor: ik ben Stephanie en noem mezelf wel eens een happy foodie. Eten is mijn leven, iets waar ik dag in dag uit mee bezig ben en ongelofelijk gelukkig van word. De hashtag #nevernoteating is dan ook op mijn lijf geschreven (niet letterlijk natuurlijk)!

Vlak nadat ik afstudeerde in marketing, zo’n 10 jaar geleden, vond ik mijn droomjob en ging ik aan de slag bij njam!. Een plek waar ik van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat met lekker eten en drinken bezig mag zijn. En dat omgeven door allemaal fijne collega’s met dezelfde ‘goesting’ zoals we dat bij ons noemen. Het uitbouwen van de website, de social media kanalen van njam! vullen met content, nieuwsbrieven uitsturen, blogposts schrijven, recepten ontwikkelen, chefs en hun gerechten fotograferen, … een greep uit de dingen waar ik mij zoal mee bezighoud en na al die jaren nog heel veel plezier uit haal!

Ook in mijn vrije tijd ben ik graag met koken en voeding bezig. Daarom startte ik al meer dan 10 jaar geleden een eigen blog op en verzamel ik vandaag de dag graag mijn favoriete recepten, tips, tricks en adresjes hier op deze website, zodat ik ze met jullie kan delen.

Liefs, Stephanie

Samenwerken?

Op freelancebasis werk ik graag samen met tal van foodgerelateerde merken. Heb je een bepaald product dat je graag in de kijker wil zetten? Ik ontwikkel met plezier nieuwe recepten, maak er mooie foodbeelden van en deel dit alles op mijn website en social media platformen. Afgelopen jaren had ik al hele fijne samenwerkingen met onder andere Campina, Côte d’Or, Crisp, Entremont, Manna, Aoste, … .

Heb je vragen, opmerkingen of wil je graag iets delen? Dan kan je me altijd iets laten weten via mijn contactpagina!

Neem contact op