Pancake taco’s

Pancake taco’s
Ontbijt

Begin je dag met deze overheerlijke pancake taco's met verse kaas en rood fruit en hij kan ongetwijfeld niet meer stuk! De knapperige stukjes chocolade zorgen voor extra crunch!
Wat heb je nodig?
Voor de pannenkoeken:
- 300 ml Campina halfvolle melk
- 1 ei
- 40 gr boter
- 200 gr zelfrijzende bloem
Voor de vulling:
- 1 stukje pure chocolade
- 1 potje Campina verse kaas
- 1 handje rood fruit (frambozen, kersen, blauwe bessen, …)
- Enkele blaadjes munt, fijngehakt
Hoe maak je het?
- Neem een grote kom en klop hierin het ei los met de melk
- Smelt de boter in de microgolfoven en voeg ook bij de melk
- Meng nu de bloem onder het mengsel
- Roer met een garde tot een glad beslag
- Verhit een klontje boter in een pannenkoekenpan op het vuur
- Schep een lepel van het beslag in de pan en laat een minuutje bakken
- Als er zich aan de bovenkant luchtbelletjes beginnen te vormen mag het pannenkoekje omgedraaid worden
- Laat de pannenkoek nog een minuutje verder bakken aan deze zijde
- Herhaal tot het beslag volledig is opgebruikt
- Hak de pure chocolade in kleine stukjes en meng onder de verse kaas
- Vul de pannenkoekjes op met de verse kaas
- Schik ze mooi in een bordje
- Werk ze nog af met rood fruit, fijngehakte munt en extra stukjes chocolade
- Klaar!
Dit recept voor pancake taco’s uitgeprobeerd?
Laat het mij weten via Instagram @stephanie_bex!
Dit recept kwam tot stand in samenwerking met Campina.
Categorieën:
Fruit
Zuivel
Tags:
Campina
Gezond ontbijt
Pannenkoeken
Pannenkoeken ontbijt
Taco pannenkoeken
Verse kaas