Wraps met sticky halloumi
Wraps met sticky halloumi
Lunch
Nog op zoek naar een lekker lunchidee? Probeer deze heerlijke veggie wraps met sticky halloumi eens! Supersnel kaar en heerlijk van smaak. Halloumi vind ik een topproduct om mee aan de slag te gaan in de keuken. Vandaar dat er meestal wel een pakje te vinden is in mijn koelkast. Deze stevige, zoute kaas is echt heel erg geschikt om te bakken en daarom een een geweldig alternatief voor vlees of vis. I like!
Wat heb je nodig?
- 4 wraps
- 1 rode paprika
- 1 rode ui
- 1 blok halloumi
- 1 grote el honing
- 1/2 tl chiliflakes
- 1/2 tl paprikapoeder
- enkele blaadjes sla
- 2 el mayonaise
- 2 el zoetzure chilisaus
- peper – zout
- olijfolie
Hoe maak je het?
- Snijd de paprika in dunne reepjes en de rode ui in halve ringen
- Stoof ze aan in een scheutje olijfolie in een pan op het vuur
- Snijd de halloumi in kleine blokjes en doe deze in een kom
- Voeg er de honing, de chiliflakes en het paprikapoeder aan toe
- Meng alles goed onder mekaar
- Duw de paprika en de ui naar de zijkant van de pan en bak er vervolgens ook de halloumiblokjes goudbruin in (laat zeker bakken tot al het vocht dat uit de halloumi komt verdampt is en de kaas mooi goudbruin kleurt)
- Kruid het geheel nog met peper en zout
- Neem de wraps en beleg ze met enkele blaadjes sla
- Schep er wat stukjes paprika, rode ui en halloumi bovenop
- Besprenkel met mayonaise en zoezure saus
- Vouw de wraps dicht alvorens te serveren
- Klaar!
Dit recept voor wraps met sticky halloumi uitgeprobeerd? Laat het mij weten via Instagram @stephanie_bex!
Categorieën:
Kaas
Vegetarisch
Wraps
Tags:
Halloumi bakken
Recept met halloumi
Vegetarische wrap
Veggie wrap
Wrap met halloumi