Spring naar de inhoud

Wat heb je nodig?

Voor 2 personen:

  • 250 gr spaghetti
  • 100 gerookte of veggie spekblokjes
  • 2 eidooiers
  • 150 gr Boursin Truffel
  • 1 el fijngehakte peterselie
  • Parmezaanse kaas
  • Peper – zout

Hoe maak je het?

  • Kook de spaghetti al dente in gezouten water
  • Bak de spekblokjes krokant in een ruime pan zonder vetstof
  • Meng de eidooiers met de Boursin truffel in een kommetje tot er geen klontertjes meer zijn
  • Schep de gare pasta bij de spekjes in de pan
  • Roer er het eier-Boursinmengsel onder
  • Voeg indien gewenst nog wat kookvocht van de pasta toe voor een smeuïger resultaat
  • Breng het geheel nog op smaak met peper en zout
  • Verdeel de pasta over bordjes
  • Werk af met fijngehakte peterselie en Parmezaanse kaas
  • Klaar!

Dit recept voor creamy pasta carbonara met Boursin uitgeprobeerd? Laat het mij weten via Instagram @stephanie_bex!

Dit recept kwam tot stand in samenwerking met Boursin.

Categorieën:

Pasta
Vlees
Zuivel

Tags:

Boursin truffel
Pasta carbonara
Pasta met boursin
Pasta met truffel
Spaghetti carbonara
Truffel carbonara

Bekijk ook...

Spaghetti bolognaise met veel groentjes

Spaghetti is toch wel wekelijks een vaste waarde in veel gezinnen. Ook hier komt dit populaire gerecht wel regelmatig op tafel. Daarnaast vind ik het ook bijzonder handig om altijd…

Pasta met kip, curry en groentjes

Dit pastareceptje is er eentje dat al geruime tijd meegaat. Het dateert nog van mijn studententijd (en ja, dat is al eventje geleden..)! Op kot was mijn keukentje niet zo…

Pompoenmacaroni

Macaroni met ham en kaas vind ik een zalig lekker gerechtje. Ik zou bijna zeggen, hét ultieme comfort food voor mij. Het geluid van het mengen van de pasta onder…

Linguine met bospaddenstoelen en spek

Vandaag heb ik weer een nieuw herfstig receptje voor jullie in de aanbieding: linguine met bospaddenstoelen en spek. Ik ben echt gek op champignons in alle vormen en maten en…