Creamy pasta carbonara met Boursin
Creamy pasta carbonara met Boursin
Hoofdgerecht
Dez creamy pasta carbonara met Boursin Truffel is een super easy en lekker receptje. 100% comfort food en bovendien klaar in minder dan 15 minuten, ideaal voor op drukke dagen dus! Oké, oké het is zeker geen traditionele carbonara maar dat doet geen afbreuk aan de heerlijk smaak. Zelf ook eens proberen? Ontdek hier het recept en laat het smaken!
Wat heb je nodig?
Voor 2 personen:
- 250 gr spaghetti
- 100 gerookte of veggie spekblokjes
- 2 eidooiers
- 150 gr Boursin Truffel
- 1 el fijngehakte peterselie
- Parmezaanse kaas
- Peper – zout
Hoe maak je het?
- Kook de spaghetti al dente in gezouten water
- Bak de spekblokjes krokant in een ruime pan zonder vetstof
- Meng de eidooiers met de Boursin truffel in een kommetje tot er geen klontertjes meer zijn
- Schep de gare pasta bij de spekjes in de pan
- Roer er het eier-Boursinmengsel onder
- Voeg indien gewenst nog wat kookvocht van de pasta toe voor een smeuïger resultaat
- Breng het geheel nog op smaak met peper en zout
- Verdeel de pasta over bordjes
- Werk af met fijngehakte peterselie en Parmezaanse kaas
- Klaar!
Dit recept voor creamy pasta carbonara met Boursin uitgeprobeerd? Laat het mij weten via Instagram @stephanie_bex!
Dit recept kwam tot stand in samenwerking met Boursin.
Categorieën:
Pasta
Vlees
Zuivel
Tags:
Boursin truffel
Pasta carbonara
Pasta met boursin
Pasta met truffel
Spaghetti carbonara
Truffel carbonara