Spring naar de inhoud

Wat heb je nodig?

Voor 12 stuks:

  • 12 vellen filodeeg
  • 12 reepjes Côte d’Or pure of melkchocolade
  • 1 banaan
  • Poedersuiker voor de afwerking

Hoe maak je het?

  • Pel de banaan en snijd in hele kleine stukjes
  • Leg een vel filodeeg open op je werkblad
  • Leg in het midden een reepje chocolade
  • Verdeel er wat stukjes banaan op
  • Rol het vel filodeeg strak op zoals je een loempia zou rollen
  • Herhaal met de overige vellen, stukjes chocolade en stukjes banaan
  • Leg alle chocoladeloempia’s op een met bakpapier beklede bakplaat
  • Bak ze gedurende 15 minuten op 180 graden in de oven
  • Bestrooi nog voor het severen met poedersuiker
  • Serveer warm
  • Klaar!

“>

Dit recept voor chocoladeloempia’s met banaan uitgeprobeerd?
Laat het mij weten via Instagram @stephanie_bex!

Dit recept kwam tot stand in samenwerking met Côte d’Or.

Categorieën:

Feest
Fruit

Tags:

Côte d'or chocolade
Dessert met chocolade
Loempia met chocolade
Recept met chocolade en banaan

Bekijk ook...

Warme chocomelk met karamel en kaneel

Me-time = warme chocomelk met karamel en kaneel! Ik kreeg onlangs van Côte d’Or een heel fijn pakketje toegestuurd met allemaal leuke goodies om een me-time momentje te houden. En…

Kerstboom van mini-croissants met chocolade

Christmas is coming! 🎄 En dus is het tijd om weer een lading nieuwe kerstrecepten op jullie los te laten! Om te beginnen heb ik alvast een Christmas-proof ontbijtje voor…

Chocolademousse

Chocolademousse waar je je lepel recht in kan zetten? Da’s niets voor mij, veel te zwaar! Ik geniet meer van een zachte en luchtige mousse zoals deze. Met melkchocolade, want…

Kefir met gebakken banaan en chocolade crumble

Always save room for dessert! En zeker voor dit dessertje: frisse kefir, lekkere warme stukjes gebakken banaan en krokante chocolade-pindakruimels. Hemels toch? En bovendien ook super eenvoudig om te maken.…