Broodje met Mexicaanse kipsalade

Broodje met Mexicaanse kipsalade
Lunch

Klassieke smoskes met hesp en kaas ook een beetje beu? Maak dan eens dit heerlijk broodje met Mexicaanse kipsalade als lunch! Verrassend lekker en helemaal niet moeilijk om te maken. Laat het smaken!
Wat heb je nodig?
Voor 4 broodjes
- 4 ronde multigranenbroodjes
- 1 potje Charles Kip Mexicano
- 1 bokaaltje gegrilde paprika’s
- 4 plakjes cheddarkaas
- 2 tomaten
- ½ limoen, het sap
- Enkele blaadjes koriander, fijngehakt
- Peper – zout
Hoe maak je het?
- Snijd de multigranenbroodjes open
- Besmeer de onderste helften met een flinke laag van de Kip Mexicano
- Snijd de gegrilde paprika’s in stukjes en verdeel over de kipsalade
- Leg er vervolgens per broodje een plakje cheddarkaas bovenop
- Zet de broodjes even in de oven onder de grill zodat de kaas mooi kan smelten
- Snijd ondertussen de tomaten in blokjes
- Meng ze met het limoensap, de fijngehakte koriander, peper en zout
- Haal de broodjes uit de oven en lepel er de tomatenblokjes nog over
- Werk af met extra koriander
- Klaar!
Dit recept voor broodje met Mexicaanse kipsalade uitgeprobeerd?
Laat het mij weten via Instagram @stephanie_bex!
Dit recept kwam tot stand in samenwerking met Charles.
Categorieën:
Broodjes en burgers
Gevogelte
Tags:
broodje
Broodje kip
Broodjeslunch
Mexicaans broodje
Mexicaanse kipsalade