Boterham met Boursin-zalmsalade

Boterham met Boursin-zalmsalade
Lunch

Nu thuiswerken nog steeds aan de orde is wil dat zeggen dat er 's middags at home ook geluncht moet worden. Ik probeer zo veel mogelijk voor afwisseling te zorgen: een slaatje, een wrap, soep, ... . Maar ook boterhammen staan regelmatig op het menu! Ook qua beleg zorg ik voor de nodige variatie. Deze keer maakte ik mijn eigen zalmsalade met als extra toegevoegde smaakmaker Boursin. Deze zorgt voor een heerlijk romige maar toch subtiele smaak. Yummie, deze boterham met Boursin-zalmsalade!
Wat heb je nodig?
Voor 2 personen
- 4 dikke boterhammen
- 1 ei
- 200 gr gerookte zalm
- 1 grote el Boursin sjalot & bieslook
- 1 el mayonaise
- 50 gr tuinkers
- Peper – zout
Hoe maak je het?
- Kook het ei hard gedurende 10 minuten in kokend water
- Laat het afkoelen in koud water
- Pel het ei en snijd het in kleine blokjes
- Hak de gerookte zalm fijn
- Meng in een kommetje de zalm met stukjes ei, de Boursin en de mayonaise
- Voeg de tuinkers toe
- Kruid het geheel met peper en zout
- Besmeer de boterhammen met de zalmsalade
- Werk af met extra tuinkers
- Klaar!
Deze boterham met Boursin-zalmsalade uitgeprobeerd?
Laat het mij weten via Instagram @stephanie_bex!
Dit recept kwam tot stand in samenwerking met Boursin.
Categorieën:
Broodjes en burgers
Vis en zeevruchten
Tags:
Lunch met Boursin
Lunch met zalm
Recept met Boursin
Recept met zalm
Recept zalm boursin