Philadelphia-hapje met lompviseitjes
Philadelphia-hapje met lompviseitjes
In de categorie hapjes die snel klaar zijn maar toch dat tikkeltje extra hebben presenteer ik jullie het Philadelphia-hapje met lompviseitjes. Plaats het bordje in het midden van de tafel…
In de categorie hapjes die snel klaar zijn maar toch dat tikkeltje extra hebben presenteer ik jullie het Philadelphia-hapje met lompviseitjes. Plaats het bordje in het midden van de tafel samen met de toastjes en geef er lepeltjes bij zodat iedereen zelf kan opscheppen. Super gezellig!
Nodig?
- 3 el Philadelphia natuur
- 2 el mayonaise
- enkele druppeltjes citroensap
- 2 sjalotten
- 1 ei
- 1 el fijngehakte bieslook
- 1 potje lompviseitjes
- peper – zout
- toastjes
Hoe?
- Meng in een kommetje de Philadelphia met de mayonaise, een snuifje peper en zout en enkele druppeltjes citroensap
- Smeer het mengsel dik uit op een bordje
- Hak de sjalotten fijn en strooi deze over het mengsel
- Kook het eitje hard in tien minuten
- Koel het af onder koud, stromend water
- Pel het eitje en snijd het in kleine blokjes
- Strooi deze over de sjalot
- Verdeel de lompviseitjes over het bordje
- Bestrooi met de fijngehakte bieslook
- Serveer het Philadelphia-hapje met toastjes en geef er lepeltjes bij zodat je gasten zelf kunnen opscheppen
- Klaar!