Spring naar de inhoud

Wat heb je nodig?

  • 1 pakje Charles fazantenpaté
  • 2 el vijgenconfituur
  • 2 takjes tijm
  • 1 handje walnoten
  • 4 sneetjes brood
  • Boter

Hoe maak je het?

  • Neem een groot bord of een houten plank
  • Verdeel er gelijkmatig de paté over
  • Lepel er vervolgens wat vijgenconfituur over
  • Hak de tijm en de walnoten fijn en strooi over de paté
  • Stans met een vormpje sterretjes uit de sneetjes brood
  • Smelt een flinke klont boter in een pan op het vuur
  • Bak hier de sterrentoastjes goudbruin en krokant in
  • Laat ze uitlekken op keukenpapier
  • Serveer het patébord samen met de sterrentoastjes
  • Klaar!

Dit recept voor patébord met vijgenconfituur en walnoten uitgeprobeerd? Laat het mij weten via Instagram @stephanie_bex!

Dit recept kwam tot stand in samenwerking met Charles.

Categorieën:

Feest
Hapjes
Wild

Tags:

Hapje met paté
Hapje met wild
Hapje met wildpaté
Reepaté
Wildpaté
Wildpaté recept