Patébord met vijgenconfituur en walnoten
Patébord met vijgenconfituur en walnoten
Hapje
Niets zo lekker in het wildseizoen als een lekker stukje wildpaté! Ik ging aan de slag met de fazantenpaté van Charles en maakte er dit overheerlijke patébord met vijgenconfituur en walnoten mee. Een lekker én bovendien ook eenvoudig hapje om te serveren tijdens de feestdagen!
Wat heb je nodig?
- 1 pakje Charles fazantenpaté
- 2 el vijgenconfituur
- 2 takjes tijm
- 1 handje walnoten
- 4 sneetjes brood
- Boter
Hoe maak je het?
- Neem een groot bord of een houten plank
- Verdeel er gelijkmatig de paté over
- Lepel er vervolgens wat vijgenconfituur over
- Hak de tijm en de walnoten fijn en strooi over de paté
- Stans met een vormpje sterretjes uit de sneetjes brood
- Smelt een flinke klont boter in een pan op het vuur
- Bak hier de sterrentoastjes goudbruin en krokant in
- Laat ze uitlekken op keukenpapier
- Serveer het patébord samen met de sterrentoastjes
- Klaar!
Dit recept voor patébord met vijgenconfituur en walnoten uitgeprobeerd? Laat het mij weten via Instagram @stephanie_bex!
Dit recept kwam tot stand in samenwerking met Charles.
Categorieën:
Feest
Hapjes
Wild
Tags:
Hapje met paté
Hapje met wild
Hapje met wildpaté
Reepaté
Wildpaté
Wildpaté recept