Spring naar de inhoud

Wat heb je nodig?

Voor 4 personen:

  • 300 gr spirelli
  • 1 rode ui
  • 1 groene paprika
  • 100 zongedroogde tomaatjes op olie
  • 150 gr Charles kip black pepper
  • 1 el fijngehakte peterselie

Hoe maak je het?

  • Kook de pasta al dente in gezouten water
  • Giet af, spoel onder koud water en laat uitlekken
  • Snipper de ui en snijd de paprika en de zongedroogde tomaatjes in stukjes
  • Stoof aan in een lepeltje olie van tomaatjes
  • Meng onder de koude spirelli
  • Voeg ook de kip black pepper en de peterselie toe
  • Meng alles goed onder mekaar
  • Werk af met extra fijngehakte peterselie alvorens te serveren
  • Klaar!

Tip: Je kan de rode ui en de paprika ook rauw toevoegen als je dat lekker vindt! Liggen rauwe ui en rauwe paprika nogal snel op je maag? Dan stoof je ze best wel eerst even aan!

Dit recept voor pastasalade kip black pepper uitgeprobeerd? Laat het mij weten via Instagram @stephanie_bex!

Dit recept kwam tot stand in samenwerking met Charles.

Categorieën:

Gevogelte
Pasta

Tags:

Charles kip black pepper
Koude pasta
Pastasalade
Pastasalade kip

Caesar pastasalade met kalkoenreepjes

Vandaag steek ik een alom gekende klassieker, de caesar salade, in een nieuw jasje! Ik maak er een zomerse variant van met pasta, kalkoenreepjes en een frisse yoghurtdressing, ideaal om…

Koude pastasalade met spek

Koude pastasalades zijn heeerlijk om te eten bij warm weer. Gewoon zo als volwaardige maaltijd of als bijgerecht bij een zomerse barbecue. Ik kies voor een dressing van mayonaise en…

Koude pastasalade met tonijn

Deze koude pastasalade met tonijn is één van mijn all time favorites bij warm weer! Handig is dat ik de meeste ingrediënten van dit receptje standaard in huis heb waardoor…

(Koude) pasta met zongedroogde tomaatjes en spinazie

Je hebt reuze honger, trekt de koelkast open en merkt dat er niet veel lekkers om te eten meer in huis is. Daamnn! Maar de zin om nog snel naar…