Spring naar de inhoud

Smoothiebowls! Standaard heb ik altijd een voorraadje bevroren fruit in mijn diepvries zitten. Handig voor als ik eens geen ontbijt heb voorzien en dan maak ik op een paar minuutjes een heerlijke mango-spinazie smoothiebowl. Lekker en verfrissend. Ik werk ‘m af met mijn favoriete toppings zoals chiazaadjes en kokosschilfers. Een heerlijk begin van de dag!

Mango-spinazie smoothiebowl

Nodig? (voor 1 bowl)

  • 1/2 bevroren banaan, in stukjes
  • 125 gr bevroren mangostukjes
  • 2 handjes spinazieblaadjes
  • 2 el Campina Kefir natuur
  • 1/2 limoen, het sap
  • 1 scheutje water of melk

Toppings:

  • Enkele plakjes verse mango
  • 1 tl chiazaadjes
  • 1 tl kokosschilfers

Hoe?

  • Doe de stukjes banaan en de stukjes mango in de blender
  • Voeg er spinazie, kefir en limoensap aan toe
  • Giet er een scheutje water of melk bij (om het geheel beter te kunnen mixen)
  • Mix tot een gladde, dikke substantie
  • Schep het mengsel in een kommetje
  • Werk af met de toppings: verse mango, chiazaadjes en kokosschilfers
  • Klaar!

Dit recept uitgeprobeerd? Laat het mij weten via Instagram!
@stephanie_bex!

Dit recept kwam tot stand in samenwerking met Campina.