Spring naar de inhoud

Wat heb je nodig?

Voor 12 stuks

  • 100 gr Entremont Comté Le Fruité
  • 200 gr steak
  • 1 eidooier
  • 1 tl graanmosterd
  • enkele druppels worcestershiresaus
  • 1 kl kappertjes, fijngehakt
  • 1 kl fijngehakte peterselie
  • Peper – zout
  • 1 cupcakevorm met 12 holtes

Hoe maak je het?

  • Verwarm de oven voor op 180 graden
  • Rasp de Comté kaas fijn
  • Verdeel de geraspte kaas over de 12 holtes van een cupcakevorm
  • Bak gedurende 10 à 12 minuten in de oven
  • Laat afkoelen tot krokante kaaskoekjes
  • Haal ze uit de cupcakevorm
  • Snijd de steak in heel fijne tartaar
  • Meng er de eidooier, mosterd, kappertjes en worcestershiresaus onder
  • Breng op smaak met peper en zout
  • Leg telkens een lepeltje van de steak tartaar op een kaaskoekje
  • Werk af met fijngehakte peterselie
  • Klaar!

Dit recept voor krokantjes van comté met steak tartaar uitgeprobeerd?
Laat het mij weten via Instagram @stephanie_bex!

Dit recept kwam tot stand in samenwerking met Entremont.

Categorieën:

Hapjes
Vlees

Tags:

Comté Le Fruite
Hapje comté
Hapje kaas
Hapje met steak
Hapje steak tartaar
Kaashapje

Bekijk ook...

Aziatische slabootjes met tofu

Met de feestdagen durven we ons al wel eens te overeten. Lekker vettige ovenhapjes gevolgd door een stevige wildstoverij met een grote kom kroketten en als toetje chocomousse of crème…

Paellakroketjes

De herfst is al in het land dus probeer ik nog extra hard te genieten van de laatste warme zonnestralen. Maar ook al schijnt de zon niet, je kan ze…

Sushi handrolletjes (temaki)

Een echte sushilover? That’s me! Ik durf wel eens zo’n grote schotel vol heerlijke sashimi, maki, temaki en nigiri te bestellen en daar dan ongelofelijk hard van genieten. Maar ook…

Geitenkaasballetjes

Ik ben heeelemaal gek op geitenkaas. Geitenkaas op mijn broodje, in mijn salade of zelfs in mijn soep, I love it! Het zachte kaasje kan je natuurlijk ook perfect gebruiken…