Spring naar de inhoud
Dat Roger van Damme geen enkele uitdaging uit de weg gaat bewijst hij nog maar eens door een samenwerking aan te gaan met Parmaham. Hij accepteerde de challenge om drie verrassende desserts de creëren met de zachtste en zoetste gedroogde ham in de hoofdrol. Ik mocht langsgaan in Het Gebaar en kon proeven van deze drie speciale creaties. Om alvast de smaak te pakken te krijgen serveerde Roger eerst een tomaatje met crumble en Parmaham en een heerlijk krokantje met Parmaham. Zalig! Tomaatje met ParmahamKrokantje van Parmaham Vervolgens was het tijd voor de dessertjes met Parmaham. Roger : “De combinatie van Parmaham met zoet ligt zo goed als voor de hand. Denk aan een klassiek ontbijt waarbij je een boterham eet met een plakje Parmaham, samen met kopje koffie of thee en een verse appelsiensap…. Het is net dat wat ik gebruikt heb in de creatie van mijn dessertrecepten met Parmaham. De recepten die ik heb gekozen zijn klassiekers die ik een moderne twist heb gegeven : de Panna Cotta; de Tiramisu en een mooie combinatie van ijs, nougatine en crumble allemaal op smaak gebracht met subtiele toetsen van Parmaham." Spiegeleitje van panna cotta en coulis van exotische vruchten en crunch van gedroogde Parmaham Spiegeleitje van panna cotta “Surprise" van Parmaham met eieren Surprise Parmaham Tiramisu van koffie met zoute toets van Parmaham Tiramisu Het resultaat mag er wezen, één voor één zijn de recepten van Roger unieke smaakbommetjes, verrassende hartelijke creaties die elke fijnproever zal doen smelten van plezier!

Tags:

Antwerpen
Het gebaar
Michelinster
Panna Cotta
parmaham
Prosciutto di parma
Roger van Damme
Tiramisu
Topgastronomie