Rijstsalade met SoFish Salmon Style
Rijstsalade met SoFish Salmon Style
Vegan
Vegetarisch
Waar haalt ze het?
Afgelopen weekend scheen het zonnetje volop en had ik dus zin in een echt zomers gerechtje. Ik maakte een koude rijstsalade met veel groentjes en serveerde daarbij de nieuwe SoFish…
Afgelopen weekend scheen het zonnetje volop en had ik dus zin in een echt zomers gerechtje. Ik maakte een koude rijstsalade met veel groentjes en serveerde daarbij de nieuwe SoFish fillets Salmon style. SoFish? Jep, dat is het diervriendelijke en milieuvriendelijke aanbod van SoFine ter vervanging van vis op basis van sojabonen. Zo zijn er nuggets, burgers en ook filets. Ik testte het laatste product uit, de SoFish fillets die je kan gebruiken ter vervanging van zalm en vertel jullie graag wat ik er van vond. Maar eerst het recept!
Nodig?
- 250 gr rijst (mix bruine, rode en zwarte)
- 4 SoFish Fillets Salmon Style
- 1 avocado
- 1 mango
- ½ komkommer
- 1 rode paprika
- 1 tomaat
- 1 el sesamzaadjes
- 1 handje koriander
- Peper – zout
- 100 ml sojasaus
- 2 el ahornsiroop
- Enkele druppels sesamolie
- 2 el citroensap
- Kook de rijst gaar in gezouten water en laat afkoelen
- Snijd de groentjes, de mango en de koriander fijn
- Meng alle ingrediënten voor de marinade
- Neem een klein ovenschaaltje en leg daarin de SoFish fillets
- Lepel er de helft van de marinade over
- Zet gedurende 11 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden
- Meng de groentjes met de rijst
- Serveer de SoFish fillets met de koude rijstsalade en de andere helft van de dressing
- Klaar!
Tags:
JoinCollab
SoFine
SoFine fish fillets salmon style
SoFine The Friendly Food
vegetarisch
Vegetarisch koken
Vegetarische vis