Spring naar de inhoud

In de keuken ben ik steevast op zoek naar kwalitatieve producten. Zowel de ingrediënten die ik gebruik als de tools aan koken en eten te pas komen onderwerp ik aan een stevige keuring. Maar het oog wil natuurlijk ook wat! Dus word ik extreem blij van producten waar kwaliteit en design hand in hand gaan. En zo ontdekte ik onlangs Boho-Tiffin: een traditionele Indiase lunchbox in een uitgesproken jasje. Niet enkel ideaal voor je lunch en snacks lekker koel in mee te nemen, ze zien er ook nog eens prachtig uit!

Boho-Tiffin

De tiffin, ook wel dabba of rantang genoegd, is afkomstig uit de Indiase keuken en is daar al eeuwenlang een onderdeel van de eetcultuur. De stapelbakjes worden er traditioneel gebruikt voor het vers houden en vervoeren van huisgemaakte gerechten.  Het idee van Boho-Tiffin is simpel: je kiest je favoriete design (mixen en matchen is toegelaten!) en maakt je setje compleet met een handgemaakte hanger, een strap en een netbag. De tiffins zelf zijn van roestvrijstaal, lekker duurzaam en met als voordeel geen nare geurtjes. Ze zijn BPA-vrij en kunnen ook in de vaatwasser! Handig!!

Boho-Tiffin

Ik gebruik mijn Boho-Tiffin lunchbox ondertussen al een tijdje en ben er helemaal gek op. Doordat je verschillende bakjes hebt kan je meerdere kleine gerechtjes meenemen zonder dat de ingrediënten en smaken door mekaar lopen. Ook blijft je eten lekker koel en passen de bakjes super goed op mekaar zodat er zeker geen lekjes kunnen ontstaan. De tiffins bestaan in vier verschillende formaten en heel wat toffe prints. Zo is er voor ieder wat wils!

Meer info? Neem dan zeker eens een kijkje op www.boho-tiffin.com!

Tags:

Boho-tiffin
Boho-Tiffin lunchbox
Boho-tiffin review
lunchbox
Tiffin
Tiffin box
Tiffin lunchbox