Spring naar de inhoud
De Italiaanse chef Peppe Giacomazza en tomaten.. dat is een match made in heaven! En dat weten ze bij ELVEA ook! Vanaf dit jaar is deze njam!-chef dan ook ambassadeur van het Italiaanse merk ELVEA, de numero uno in België in tomatenconcerven. De samenwerking tussen deze twee ging dan ook meteen met een knal van start! Peppe blikte recent een gloednieuw kookprogramma in dat "Een feest uit Italië" heet en te zien is op njam!. In het programma maakt de topchef zes Italiaanse bereidingen klaar. Allemaal met een ELVEA tomatenproduct als basis. Zalig toch? Peppe Giacomazza Aangezien ik al een paar jaar bij njam! werk als digital content editor wil dat zeggen dat ik er natuurlijk ook bij was tijdens de opnames. Ik schreef de recepten uit, maakte foto's, ... én kon natuurlijk al eens proeven van al deze heerlijke gerechtjes. Toen ik een uitnodiging kreeg voor het ELVEA bloggersevent bij Peppe's in Genk moest ik natuurlijk niet lang nadenken. Nog eens deze gerechten gaan eten? YES PLEASE! Nu ik dus twee keer grondig geproefd heb van de receptjes kan ik jullie het volgende vertellen: Peppe's leuze 'Eenvoudigheid is rijkdom' is van toepassing op al deze bereidingen. Hoe simpel maar toch enorm smaakvol kan een gerecht zijn?! Ongelofelijk! Heel graag deel ik dan ook de creaties uit het programma met jullie! (Je kan de recepten bekijken door op de titel van het recept te klikken). Burrata alla Peppe met Datterini tomaten

Burrata met tomaat Paccheri met tomaat en mozzarella

Carbonara rossa Italiaanse vissoep Zeebarbeel met aubergine Filet pur van kalf met pizzaiolasaus Et voila. Ik ben heel benieuwd naar jullie favoriete gerechtjes uit het programma! Die van mij zijn toch wel de burrata alla Peppe en de rode pasta carbonara. Zeker de moeite om zelf eens klaar te maken! Buon appetito!

Tags:

Burrata
Datterini
Elvea
Filet pur
mozzarella
Njam
Paccheri
Pasta carbonara rossa
Peppe Giacomazza
Peppe's Genk
Pizzaiolasaus
tomaten
tomatenblokjes
Tomatenconcerven
Vissoep
Zeebarbeel