Spring naar de inhoud
Dat lekker uit gaan eten één van mijn favoriete bezigheden is zal niemand verbazen. En dat ik van mijn vadertje nog een "ahum" verjaardagsetentje (ik was jarig in november)  te goed had was mooi meegenomen! Naar goede gewoonte sloeg ik de Jong Keukengeweld-gids open en koos ik voor het Kempische pareltje "Fleur de Sel" van chef Alex Verhoeven, eentje dat trouwens al een tijdje op m'n lijstje stond! Het werd een zalige, zonovergoten namiddag op het terras van Fleur de Sel. Wat ik op mijn bord kreeg kon mij meer dan bekoren, zodus kan ik iedereen aanraden om eens af te zakken naar het schone Kasterlee voor een namiddagje of avondje culinair plezier! IMG_9689 IMG_9682 IMG_9684 Crème brulée - geitenkaas - ganzenlever - kers  IMG_9696 Rund "Swaegers" 5 weken - korenaar - tuinboon - béarnaise IMG_9709 Moelleux - 88% chocolade - vanille IMG_9714 Restaurant Fleur de Sel Turnhoutsebaan 189 2460 Kasterlee, België www.fleur-de-sel.be Reserveer een tafeltje bij Fleur de Sel of doe een Fleur de Sel cadeaubon cadeau via Resengo!

Tags:

Alex Verhoeven
Fleur de sel
Kasterlee