Jong Keukengeweld & Studio Brussel pop-up restaurant!

Jong Keukengeweld & Studio Brussel pop-up restaurant!
Uit!

Gisteren was Koken op Hakken te gast in het pop-up restaurant van Jong Keukengeweld en Studio Brussel. Voor één avond doken 5 jonge, enthousiaste Jong Keukengeweld chefs samen de keuken…
Gisteren was Koken op Hakken te gast in het pop-up restaurant van Jong Keukengeweld en Studio Brussel. Voor één avond doken 5 jonge, enthousiaste Jong Keukengeweld chefs samen de keuken in en serveerden ze ons een 4-gangenmenu om duimen en vingers van af te likken! De chefs van dienst waren Jonas & Laurence Haegeman (De Vijf Seizoenen), Bert Denoulet (Tafel 10), Seppe Nobels (Graanmarkt 13) en Jo Grootaers (Altermezzo).
Hapjes - Jonas & Laurence Haegeman (De Vijf Seizoenen)
Kroepoek van aardappel - Kortrijkse brokkelkaas - wilde kruiden
Praline van bloedworst - appel - rozen
Minute geroosterde haring - krokante framboos - geroosterde granen
Knolselder - gefermenteerde pickles - vlierbes kappers
Biet variëteiten - rode ui - gerookte platte kaas
Voorgerecht - Bert Denoulet (Tafel 10)
Schelvis - grijze garnaal - schorseneer - jus van garnaal met lavas - chutney van kappertjes - karwij - oud Brugge
Hoofdgerecht - Seppe Nobels (Graanmarkt 13)
Knolselder - zoete ui - linzen - mosterdzaad - mosterdblad - eekhoorntjesbrood
Nagerecht - Jo Grootaers (Altermezzo)
Groene kruiden - zuring - pistache - dragon
Onze conclusie achteraf was unaniem: er werd hier gekookt op hoog niveau door stuk voor stuk toppertjes van chefs. Wij voegden bovenstaande restaurants alvast toe aan ons must-visit lijstje.
Mocht je nog twijfelen om een tafeltje bij één van de Jong Keukengeweldchefs te reserveren? GEWOON DOEN! Reserveren kan je hier.











Tags:
Altermezzo
Bert Denoulet
De vijf seizoenen
Flanders for foodies
Graanmarkt 13
Jo Grootaers
Jonas & Laurence Haegeman
Jong Keukengeweld
Seppe Nobels
Studio Brussel
Tafel 10
Toerisme Vlaanderen