Spring naar de inhoud
Gisteren was Koken op Hakken te gast in het pop-up restaurant van Jong Keukengeweld en Studio Brussel. Voor één avond doken 5 jonge, enthousiaste Jong Keukengeweld chefs samen de keuken in en serveerden ze ons een 4-gangenmenu om duimen en vingers van af te likken! De chefs van dienst waren Jonas & Laurence Haegeman (De Vijf Seizoenen), Bert Denoulet (Tafel 10), Seppe Nobels (Graanmarkt 13) en Jo Grootaers (Altermezzo). Jong Keukengeweld Jong Keukengeweld Jong Keukengeweld Hapjes -  Jonas & Laurence Haegeman (De Vijf Seizoenen) Kroepoek van aardappel - Kortrijkse brokkelkaas - wilde kruiden Praline van bloedworst - appel - rozen Minute geroosterde haring - krokante framboos - geroosterde granen Knolselder - gefermenteerde pickles - vlierbes kappers Biet variëteiten - rode ui - gerookte platte kaas Jong Keukengeweld Jong Keukengeweld Jong Keukengeweld Jong Keukengeweld Jong Keukengeweld Voorgerecht - Bert Denoulet (Tafel 10) Schelvis - grijze garnaal - schorseneer - jus van garnaal met lavas - chutney van kappertjes - karwij - oud Brugge Jong Keukengeweld Hoofdgerecht - Seppe Nobels (Graanmarkt 13) Knolselder - zoete ui - linzen - mosterdzaad - mosterdblad - eekhoorntjesbrood Jong Keukengeweld Nagerecht - Jo Grootaers (Altermezzo) Groene kruiden - zuring - pistache - dragon Jong Keukengeweld Onze conclusie achteraf was unaniem: er werd hier gekookt op hoog niveau door stuk voor stuk toppertjes van chefs. Wij voegden bovenstaande restaurants alvast toe aan ons must-visit lijstje. Mocht je nog twijfelen om een tafeltje bij één van de Jong Keukengeweldchefs te reserveren? GEWOON DOEN! Reserveren kan je hier.

Tags:

Altermezzo
Bert Denoulet
De vijf seizoenen
Flanders for foodies
Graanmarkt 13
Jo Grootaers
Jonas & Laurence Haegeman
Jong Keukengeweld
Seppe Nobels
Studio Brussel
Tafel 10
Toerisme Vlaanderen